Uw betrouwbare en geëngageerde mobiliteitsprovider

De wereld verandert volop: de aandacht voor onze gezondheid, veiligheid en het milieu was nooit zo groot. Belfius Auto Lease is zich als mobiliteitsaanbieder bewust van al deze uitdagingen. Daarom engageren we ons actief in dit nieuwe denken met flexibele oplossingen, op maat van de hedendaagse behoeften van bedrijven, organisaties en hun werknemers.


Ons engagement

Uw tevredenheid als doel. Dat is onze eerste bekommernis, die ons elke dag opnieuw motiveert in alles wat we ondernemen.

Voor iedereen: al meer dan 30 jaar zijn we een trouwe partner van zowel de publieke sector als de ondernemingen.

Solide en dichtbij: we maken deel uit van Belfius Bank & Verzekeringen en zitten dus stevig verankerd in de Belgische economie. Met lokale beslissingscentra dicht bij de klant en via een maatschappelijk engagement dragen we bij aan de levenskwaliteit van de volledige samenleving.

Een duurzame vertrouwensrelatie: we werken nauw samen met de relatiebeheerders van Belfius, om een langetermijnrelatie met onze klanten op te bouwen.

Advies op maat voor een gepaste oplossing: Belfius Auto Lease werkt volledig merkonafhankelijk. U krijgt onafhankelijk advies, rekening houdend met uw specifieke behoeften en situatie.

We staan voor flexi-mobiliteit: onze mobiliteitsoplossingen beperken zich niet tot auto's en fietsen. Ze combineren ook verschillende vervoermiddelen, inclusief laadsystemen en een all-inservice. Aan u de keuze, naargelang uw behoeften.


De missie van Belfius Auto Lease:
samen 'meaningful & inspiring' zijn voor de Belgische samenleving,
dankzij vernieuwende mobiliteitsoplossingen
die door sterke Belgische partners ontwikkeld zijn
en u en uw onderneming of organisatie op weg zetten
naar een duurzame, comfortabele en slimme mobiliteitNeem voor al uw vragen contact op met uw relatiebeheerder bij Belfius Auto Lease of bij Belfius.

Terug naar boven